Hulmursisolering​

Hulmursisolering er en rigtig god investering, både i forhold til besparelse på varmeregningen, i forhold til vedligeholdelse af boligen og i forhold til forbedring af boligens indeklima. Din bolig bliver mere attraktiv med en professionelt udført hulmursisolering, og samtidig forhøjes boligens værdi med vedligeholdelsen. Desuden betyder besparelsen på varmeregningen, at udgiften til hulmursisolering tjener sig selv ind igen. Boligen bliver mere komfortabel at opholde sig i med et forbedret indeklima, og endelig bidrager hulmursisolering til en mindre udledning af CO2 til generel fordel for det globale klima. Der er kort sagt mange gode grunde til at få foretaget hulmursisolering af dit hus. Du bør derfor kontakte os hurtigst muligt for en aftale om professionel hulmursisolering. Vi lister de gode grunde her:

Lav varmeregning

Hulmursisolering drejer sig altså om flere ting. For det første kan du på sigt spare nogle penge ved at investere i denne forbedring af din bolig. En tommelfingerregel siger, at en udgift til hulmursisolering af et normalt énfamilieshus er tjent ind via varmeregningen i løbet af 2-3 år. Når de 2-3 år er gået, begynder du endda at spare penge på din investering i forbedringen af din bolig. Hertil kommer, at der i øjeblikket gives statstilskud til hulmursisolering, hvormed du kan spare ekstra 30-40% på investeringen.

Hulmursisolering er en god måde at efterisolere dine ydervægge – og det er tilmed et overkommeligt projekt, som er en fordelagtig investering. Du vil se effekterne af investeringen blandt andet via et formindsket varmeforbrug. Isolering indblæses mellem ydermuren og den indvendige mur, og netop derfor kaldes det hulmursisolering, da hulrummet mellem murerne isoleres, og derved formindsker tab af varmen.

Mange gode grunde til hulmursisolering

Fordelene ved hulmursisolering er mange, blandt andet formindsker du din boligs CO2-udslip. Den primære årsag til at mange ønsker at efterisolere deres bolig, er dog stadig de økonomiske gevinster, såsom et formindsket varmeforbrug, at øge boligens værdi, såvel som at eliminere fremtidige fugtskader i boligen.

Dine fordele

  • Ved isolering af hulmur opnås følgende fordele
  • Reducerer risiko for skimmelsvamp på indervægge
  • Mere jævn temperatur i hele huset
  • Varmeregningen falder betragteligt
  • Lunere vægge
  • Øger boligens værdi
  • Reducerer dit CO2-udslip
  • Tjener sig selv ind på meget kort tid

Hvad kan jeg forvente af besparelser?

Da ca. 35% af husets varmetab foregår gennem murene er det hulmursisolering den største

besparelse vil komme fra. Sammenholdt med at det er den billigste type af isolering du kan

foretage, er det som oftest en rigtig god investering.

Få et uforpligtende tilbud​

Ligger du inde med en opgave, som du gerne vil have en pris på, kan du få et gratis tilbud her.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CT Solution​

​Svinningevej 6, 

4520 Svinninge

​Tlf.: 31 71 93 73

E-mail: info@ctsolution.dk

skal vi ringe dig op?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Skriv dit navn og nummer og så ringer vi til dig hurtigst mullgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt